2013-07-08
12:40:54

Vi gör ett försök!
Hej, då jag inte varit så aktiv på bloggen så himla mycket så tänkte jag försöka vara aktiv igen så mycket som det går och försöka att lägga upp minst 2 inlägg per dag!. Jag kan ju börja med att berätta lite vad som har hänt än så länge under sommaren!  Bilder kommer oxå ! 
 
Direkt när sommarlovet började ungefär så åkte jag, pappa, Rebecca (syster), Amanda & Emma upp till göteborg oh var på Liseberg :), grymt roligt hade vi, dock vart det spöregn oh det  gillas inte :/ menmen :)
På midsommar gjorde jag ingenting speciellt, jag var ute med Hanna, Gusten & Tobias och vi bara chillade. 
Jag har oxå varit barnvakt åt 3 st med en fin vän! :)
 
igentligen idag skulle jag varit påväg hem från Frankrike med ett par stycken men jag hade ingen lust att åka dit då jag i fredags den 28 gick på Bråvalla Festivalen med en fin vän!, Jag kan ingen annat än att säga att Bråvalla var sommarens & årets höjdpunkt. Det var helt klart roligt där, Vi kollade på All time low, Hoffmaestro, Timbuktu, Johnnossi, Green Day & Maskinen! Innan Green Day så träffade jag oh Elina Hanna oh pratade oh lite, Sedan träffade vi en efterlängtad kompis till mig som heter Markus som jag inte då hade träffat på ungefär 2 år, Det var grymt roligt oh han stod med oss på Green day så vi hade himla roligt, Denna natt var jag hemma vid 4 på morgonen oh vaknade upp jättepigg vid 8.. 
 
Lördagen dagen efter bråvalla så kom min syster oh hennes kompis Felicia med Masy oh Foxy, då vi 3 åkte upp till sörsjön oh var på en mentalitetsdag med hundarna, det var ganska kul bara att när vi gick oh åt så började det spöregna oh åska & blixtra, Så vi sprang upp till en kompis som Heter Max som har husvagn där, han hade hundarna medans vi åt så det var ganska snäll, vi var där ett tag tills det hade slutat oh regna osv.
 
söndagen dagen efter var det hundutställning i sörsjön och då var det perfekt väder! 
Masy oh Foxy skulle bli utställda ^^, Masy vann hp och fick diplom & Foxy vann hp, kom 3a i sin klass oh vann Dagen buse ! :) 
Detta är lite vad som hänt än så länge i sommar!. Här kommer lite bilder ! :)
 
jag, Amanda, Rebecca & Emma 
 
 
 

Kommentar:

Men åh vad roligt, hade också velat gå på bråvalla festivalen! :D och kul med utställning, älskar det.

2013-07-08 @ 21:14:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: