2013-08-30
19:01:30

Frågestund!
 

2013-08-29
19:29:18

förlorad ängel
Denna vecka är första veckan med hela vanliga lektioner, tycker denna vecka har gått väldigt fort och det känns skönt att ha kommit in i rutinerna igen så man har någonting att göra på dagarna. 
Denna vecka har jag köpt färg till mitt rum som jag ska måla om JIPPI .. 
Så idag har jag städat och lite i mitt rum och imorgon blir det att fortsätta med det så får sova i vardagsrummet. 
Hoppas på att iallafall börja måla på lördag :), 
idag läste jag ut boken jag lånade " Fallen ängel" och började precis med andra boken som är en uppföljare "förlorad ängel" ni som inte läst böckerna! Gör det! 
Ska ta tag i bloggningen igen och starta en frågestund denna vecka i think :) 
 
 
 

2013-08-26
21:06:15

Fallen ängel
 
 
 

Av Becca Fitzpatrick

 Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga. 

För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det?

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...

Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar.

 

2013-08-26
07:39:41

Only teardrops

Jag har lite bloggtorka! Att hitta på något att blogga om just nu är ansträngande. Det brukar komma naturligt men just nu gör det inte det. Står helt still i mitt huvud. Ni får jättegärna komma med tips och idéer på vad jag kan blogga om. Vad ni vill läsa och vad ni gillar. Nu ska jag till skolan ", slutar 20 över 3


2013-08-20
19:13:29

lite av min sommar 2013